Igazán aktív időszakon vagyunk túl, mivel két izgalmas workshopot is tartottunk a többi rendezvényünk mellett.

A novemberi továbbképzésen a mantrailinges tapasztalattal rendelkező kutyás párosok új, kihívást jelentő helyzetekkel találták szembe magukat az igazán nehéznek mondható, erdős-mezős helyszíneken, de kitartó csapatmunkával sikeresen teljesítették a tanulságos, a komfort zónából kimozdító feladatokat a dzsungelben.

December elején nem csak a Mikulásnak, hanem az ország minden szegletéből érkező keresőkutyás párosoknak is volt feladata rendesen a Mikulás Mantrailing Workshopon. A hangsúly most az ingerekben gazdag, kertvárosi keresésen volt. A hűvös, de kellemes téli napon nem fagyott senki arcára a mosoly, mivel az igényes feladatok megmozgattak minden két- és négylábú résztvevőt, így a meglepetés ajándékok mellé nem járt virgács!

Köszönjük, hogy energiát nem sajnálva, kitartóan végig csináltátok és velünk töltöttétek ezt a két tartalmas napot, mi is nagyon jól éreztük magunkat!

A 2021-es évet helyi kutyás csapatok meghívására egy pécsi és egy siófoki zártkörű workshoppal zárjuk.

2022. januárjában Szegeden várunk benneteket a következő továbbképzésünkön, valamint az induló Mantrailing Start! és Plusz képzéseken is!

Képek – Mantrailing Workshop 2021.11.21.

Képek – Mikulás Mantrailing Party 2021.12.04.