K9 MANTRAILING KÉPZÉSEK

Kedveld a Facebook oldalunkat, ahol mindig értesülhetsz a legfrissebb információkról!

MANTRAILING START & PLUSZ!

Tanfolyam kezdőknek és tapasztaltabbaknak

Mantrailing Start & Plusz tanfolyamon kezdő és tapasztalt párosok egyaránt részt vehetnek!

MANTRAILING WORKSHOP

1-2 napos továbbképzések

Intenzív, kihívásokkal teli, de a fejlődést és problémamegoldást célzó programok középhaladó és haladó párosok számára.

MANTRAILING KLUB

Vezetett edzések klubtagoknak

A Mantrailing Start! és Mantrailing Plusz tanfolyamok elvégézése után klubtagként lehetőség van részt venni a zártkörű, kiscsoportos vezetett edzéseken, egyszerű hobbiként vagy akár a K9 Mantrailing vizsgáknak megfelelő célok mentén haladva.

Mindig Ti, a képességeitek és a céljaitok alapján döntitek el, meddig szeretnétek jutni, mi pedig segítünk ebben! A sport kiváló lehetőség a kutya lefárasztására, komoly agymunka a szimatolás. Persze ha szeretnétek komolyabb szinten űzni a mantrailinget, a vizsgákon végig haladva arra is van lehetőség. Együttműködő partnerünkön, a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesületnél is lehetőség adódik életmentő tevékenységet folytatni.

MANTRAILING START!

Kezdő tanfolyam

A Mantrailing Start! tanfolyamon a teljesen kezdő párosokkal megtesszük az első lépéseket annak érdekében, hogy a kutya megértse a feladatát a szimatmunka során, méghozzá játékos, számára optimális módon.

MANTRAILING PLUSZ

Tanfolyam, már nem kezdőknek

A célunk az, hogy a mantrailing terén bármilyen tapasztalattal rendelkező kutya és gazda párosok munkáját úgy segítsük, hogy a tudásunk legjavát nyújtva, tapasztalatainkat célzottan átadva a leghatékonyabb eszközöket alkalmazzuk annak érdekében, hogy tovább tudjanak lépni és a közös munkában mindenki örömét lelje!

Események

Induló tanfolyamaink és workshopjaink időpontjaival, beosztásával kapcsolatosan az eseménynaprátunkban találsz több információt, valamint jelentkezni is az egyes események leírásánál megadott űrlapon keresztül tudsz.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Ha bármilyen kérdésed merül fel a mantrailinggel kapcsolatosan vagy a képzéseinket illetően, nyugodtan írj nekünk!

3 + 6 =

Share This