Budapest éjszaka is csodálatos! Ez adta az ihletet, hogy különleges helyeken tartsuk meg a K9 Keresőkutyás Egyesület júniusi mantrailing workshopját.

Amellett, hogy a Budai Vár és a Gellért-hegy fantasztikus kulisszát biztosított, a terepviszonyoknak köszönhetően összetett és szórakoztató kihívások elé tudtuk állítani a résztvevőket. A lépcsőket nem is számoltuk a végén, de kijelenthetjük, a szintkülönbségeknek hála a gazdiknak – és magunknak is persze-, lábnapot tartottunk. 😊

Az emberektől és helyenként járművektől forgalmas területeken a főszereplők, a kutyák izgalmas, akár teljesen új feladatokkal szembesültek. Amikor este 8 órakor elkezdtük a képzést, még zsizsegett minden, de éjjel 1 órakor, mikor végzett minden csoport, a város is elcsendesedett.

A kutyák már húzták a lóbőrt, és álmukban újból megélhették a szimatolás élményét, a gazdik hazafelé pedig megtapasztalhatták azt is, milyen az, amikor nincsen dugó Budapesten! 😀 Köszönjük a részvételeteket!

Ha szeretnél részt venni a K9 Keresőkutyás Egyesület által szervezett Mantrailing Tanfolyamon, vagy egynapos képzéseinken és többnapos táborunkban, akkor figyeld az események kiírását és jelentkezz minél előbb!