Ismét lehűtöttük a kedélyeket, na persze csak módjával! 😊Nyár elején K9 Mantrailing Workshop sorozatunk keretén belül újra lemerészkedtünk a Kőbányai Pincerendszer járataiba, a nagy érdeklődésre való tekintettel ráadásul most több alkalommal is!

A helyszín hozta, amit megszoktunk, de be kell vallani, ezt a helyet azért nem lehet megszokni! 😊 Minden alkalommal 9-10 fokos hőmérséklet fogadott minket, és bár éppen elvonult egy-egy szupercella, mi mégis úgy döntöttünk, kiderült az idő, lemondunk a napsütésről! A 180.000 nm alapterületű járatrendszerben most egészen új részeket is megismerhettünk.
A hatalmas labirintusban a résztvevő kutya-gazdi párosok természetesen összetett keresési feladatokat kaptak. Minden csapat nagyszerűen vette az akadályokat, még akkor is, ha helyenként nem csak a sötéttel, hanem egyéb extra tereptárgyakkal, felületekkel, és a különleges rejtekhelyek megtalálásával is meg kellett küzdeniük.
A K9 Keresőkutyás Egyesület csapatával tartottunk egy extra tréninget is, ahol – hasonlóan a tavalyi eseményünkhöz -, ismét bővült oktatói csapatunk. Üdvözöljük a K9 Teamben Rimovszki Dávidot, aki két kutyájával jó ideje mantrailingezik nálunk, valamint a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület kutyavezetője is!

A K9 Mantrailing Workshop sorozat hamarosan folyatódik Pécsett, alkonyattól pirkadatig!

Ha szeretnél részt venni a K9 Keresőkutyás Egyesület által szervezett Mantrailing Tanfolyamon, vagy egynapos képzéseinken és többnapos táborunkban, akkor figyeld az események kiírását és jelentkezz minél előbb!