Siófokon és Balatonvilágoson tartottuk a K9 Keresőkutyás Egyesület szervezésében tavaszi Mantrailing Campet, 18 kutya és gazda részvételével, 2022. május 12. és 15 között.

A 4 napos mantrailing táborban a hangsúly a fejlesztésen volt, az ország több pontjáról érkező, kezdő és haladó, mentőkutyás párosok mind  megkapták a magukét – persze, a változatos feladatokon keresztül!

Csodálatos helyszíneken volt lehetőségünk keresni, azonban mindenhol összetett kihívásokkal szembesültünk. A folyamatos terhelés az ebeknek és felvezetőiknek is különös, de egyben szórakoztató és tanulságos volt, ahol a határok megismerése és bővítésének köszönhetően komplex fejlődésen mentek keresztül.

Köszönjük a részvételeteket a mantrailing táborban, nagyszerűen éreztük magunkat, élmény volt Veletek és a kutyáitokkal dolgozni! 

Találkozunk szeptember végén az őszi Mantrailing Campben, valamint további workshopjainkon és tanfolyamaink keretén belül!

Nagyon köszönjük Balatonvilágos Polgármesteri Hivatalának,  valamint Balatonvilágos és Siófok-Sóstó lakóinak érdeklődését és kedvességét, továbbá a Siócamping és a Lavender Terasz és Étterem tulajdonosainak és munkatársainak baráti fogadtatását és rugalmasságát! Visszatérünk! 😉 

Ha szeretnél részt venni a K9 Keresőkutyás Egyesület által szervezett Mantrailing Tanfolyamon, vagy egynapos képzéseinken és többnapos táborunkban, akkor figyeld az események kiírását és jelentkezz minél előbb!