Pécsett is Mantrailing Tanfolyam a K9 Keresőkutyás Egyesület szervezésében!

2022. októberében végre a dél-dunántúli gazdiknak is lehetőségük volt megismerni a mantrailing (személykövetés) elméleti és gyakorlati alapjait. A várakozásokat felülmúló jelentkezői létszám miatt egyszerre két csoportban folytak a gyakorlások, az őszi napsütésben 8 kutya és gazdáik dolgoztak Pécs városi parkjaiban, a Rózsadomb zegzugos utcáin vagy éppen a Mecsek erdeiben. A mindig jó hangulatú tréningekre Mohácsról, Dombóvárról, de még Kaposvárról is érkeztek tanulni vágyó párosok.

A tanfolyam nemcsak a mantrailinges tapasztalatok gyarapítását szolgálta, hanem látványos fejlődést értünk el több házi kedvenc szocializációjában és a kutya-gazda kapcsolatokban is. Hab a tortán, hogy egy remek közösség alakult ki a tanfolyam végére, melyet tovább építünk a K9 Keresőkutyás Egyesület – Mantrailing Klubban.

Ha te is szeretnéd Pécsett és környékén elkezdeni kutyáddal ezt a fantasztikus sportot, jelentkezz 2022. november 27-én induló Mantrailing „Matiné” tanfolyamunkra, melynek gyakorlati alkalmait hétköznap napközben tartjuk, kedvezve a rugalmas munkaidőben dolgozóknak és kimaxolva az év legrövidebb napjainak napos óráit 🙂 !

Részletek és jelentkezés az alábbi oldalon:

https://k9-keresokutya.hu/event/mantrailing-matine-tanfolyam-pecs/

Ha szeretnél részt venni a K9 Keresőkutyás Egyesület által szervezett Mantrailing Tanfolyamon, vagy egynapos képzéseinken és többnapos táborunkban, akkor figyeld az események kiírását és jelentkezz minél előbb!