Hűvösre teszünk! A nyári forróság elől a hűs katakombákba menekültünk, ahol pórázt ragadtunk és megdolgoztattuk kutyáinkat is. A K9 Mantrailing Workshop sorozat újabb állomása a Kőbányai Pincerendszer járataiban zajlott.

A 10-12 Celsius fokos hőmérsékletű pincerendszerben filmforgatásnak is helyet adott, így a 180.000 nm alapterűletű helyszínen új utakat is bejárhattunk. Így adódott, hogy bejutást kaptunk a Havas-villa (Dreher-villa) falai közé. A XIX. század közepén épült, egykoron szebb napokat is megélt épület, különösen izgalmasnak bizonyult a K9 Mantrailing Workshop résztvevői számára.

A pincerendszerből kiérve a nagy hőmérséklet különbség, az épületben pedig a sok egymásba nyíló szoba, emelet és belsőpince rejtekhelyei okoztak meglepetést és kellemes pillanatokat a párosoknak. Számunkra ismét nagy élmény volt látni a kutyák és gazdák csapatként való munkáját és a közös fejlődésüket!

Köszönjük, hogy ismét velünk voltatok ezen a helyen, ahol a jövőben is fogunk további keresési gyakorlatokat szervezni! Külön öröm volt számunkra, hogy a keresőkutyás sportért rajongó gazdik és kutyáik mellett ismét számos mentőkutyás egység vett részt a továbbképzésen.

Az egynapos Mantrailing Workshop sorozatunk októberben folytatódik, az esemény kiírása hamarosan megtalálható honlapunkon!

A rendezvényen bemutatkozott egyesületünk új kiképzője, régi barátunk, a Pécsi Mentőkutyás Egyesület önkéntes kutyavezetője, Dános Veronika is. Üdv a K9 Keresőkutyás Egyesület közösségében! 😉 2022. őszén pécsett és környékén is elindulnak a nyilvános K9 Mantrailing képzések.

Ha szeretnél részt venni a K9 Keresőkutyás Egyesület által szervezett Mantrailing Tanfolyamon, vagy egynapos képzéseinken és többnapos táborunkban, akkor figyeld az események kiírását és jelentkezz minél előbb!